Go Schyman Go!

Det har blivit en ny slogan senaste dagarna! Det senaste dygnet har varit minst sagt hektiskt. Som Fröken Look skriver så fick Gudrun Schyman sent igår plötsligt ett telefonsamtal från en person som ville bekosta en annonskampanj för att hon skulle få ut information om hur man röstar på henne och på Feministiskt initiativ på söndag. Sååå välkommet! Stort Tack, du anonyme!

Jag har intervjuats av TT och ett gäng tidningar under eftermiddagen och kvällen om detta. Alla är otroligt nyfikna på att få veta vem det är…

Detta blir ett bra uppsving för sista dagarnas valspurt. För Anna Larssons fråga i SVD om varför det är så tyst om Feministiskt initiativ i medierna kan man ju bara instämma i. Schyman har en teori här.

Varför skjuta upp frågan om jämställdhet på framtiden? När om inte nu?

Go Schyman Go!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

4 tankar på “Go Schyman Go!

  1. Anna heter väl Larsson? Annars var det en lysande placering av annons och Annas krönika i dagens SvD. Mumma till frukost-teet.

    Bra jobbat av dig också i intervjuerna. Gillade det där med 100 procents ökning. 🙂

  2. Heja Veronica och alla andra i F! Annas krönika i SVD är ju verkligen ett lyft föra att inte tala om Benny Anderssons miljon. Jag minns vår kamp inför valet 2006 i den Rosa kuben. Gudrun till Bryssel det blir bra!

Lämna en kommentar