Om kommentarer

Du får gärna kommentera och diskutera blogginläggen, och jag besvarar i den mån jag hinner.

Jag publicerar dock av princip inte uttalat sexistiska, homofoba, transfoba eller rasistiska kommentarer. I förekommande fall kan jag publicera en kommentar som innehåller diskriminerande uttryck om de är sarkastiska, om skribenten inte avser att vara diskriminerande utan att kommentaren är tänkt att bidra till att vidga perspektivet till diskussionen eller belysa att ett inlägg eller en annan kommentar är diskriminerande.

Jag publicerar inte kommentarer som länkar och gör reklam för rasistiska och nazistiska sidor. Rasistiska personer som skriver sansade kommentarer publicerar jag i undantagsfall i den mån jag anser mig ha tid att bemöta innehållet, men jag länkar inte till deras bloggar. Hatbrott och hot anmäls till polisen.

Kommentarer som går ut på att bevisa att patriakatet inte existerar, att kvinnor är mer våldsamma än män osv publicerar jag oftast inte av en enkla anledningen att nivån på debatten blir för låg för att jag ska orka ägna energi och min knappa tid på att bemöta det. Det finns gott om anti-feministiska bloggar som publicerar orimliga och ovetenskapliga resonemang som ni kan vända er till.

Du ökar dina chanser att bli publierad om du inte har en massa länkar i kommentarerna. Jag vill veta vad som länkas till från min blogg, men tar mig inte tid att granska alla länkar.

Anonyma kommentarer ska inte förvänta sig att bli publicerade. Personangrepp åker till papperskorgen. Kommentarer som enbart går ut på att smutskasta andra bloggare hör inte hemma här.

Okej? Då är det bara att köra!

Annonser

2 thoughts on “Om kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s