Moderaterna eller Hitler?

Men som vi har längtat efter att konservatismens män ska sträcka upp kämparnävarna för mäns rättigheter. Igår var det Pär Ström som gav feminister cred för den sociala konstruktionismens teoribildning. Tack för stora credden, men… det blev ju fel igen. Och igen. Och igen! Och IGEN! Ströms okunskaper når inga gränser, och är inte värda att kommentera mer än så. Så många har försökt tidigare, senast imorse Feministiskt initiativs nya talesperson Carl Emauelsson på SVT Godmorgon.

Idag är det dags för en annan konservativ man att leka med ord, dessvärre är denna Hanif Bali (M) riksdagsledamot. Hoppas han ordvitsar lite mindre när han skriver lagar. Men ordlekar kan ju vara lustiga, så därför tillägnar jag honom en liten pamflett över hur läskigt det kan bli när man byter ut ord i Moderaternas program. Huvaligen! Men äntligen har jag lyckats bevisa att Moderaterna är nazister! Det var ju det vi alla trodde!

Nya moderaternas uppgift är att lösa Hitlers problem och göra Sverige till ett bättre land för alla Hitlers som bor här.

Moderaterna är vår tids Hitlerparti och vill ge fler Hitlers större frihet och möjligheten att stå på egna ben. Vi vill att fler ska ha ett slavjobb. Därför vill vi sänka skatten för alla, men allra mest för Hitler som behöver det bäst. Och därför vill vi underlätta för arbetsläger att starta, växa och stanna i Sverige.

Vi slår vakt om vår gemensamma välfärd och tycker att det är viktigt att säkra resurser till välfärden genom att fler slavarbetar. Vår jobbpolitik vilar på tre ben; det ska vara bättre att slavarbeta, fler ska våga rekrytera slavar och fler arbetsläger ska vilja starta, stanna och växa i Sverige.

Ett eget slavarbete är viktigt både för Hitler och för samhället. I dagens Sverige bär alltför många Hitlers på känslan av att inte komma till sin rätt. Fler i slavarbete innebär inte bara att Hitler känner sig sedd och behövd, utan även att vi kan trygga välfärden. En ansvarsfull ekonomisk politik och fler i slavarbete gör att vi nu till exempel kan satsa på skolan, vården, rättsväsendet och omsorgen av våra äldre Hitlers.

Moderaterna tar ansvar för Sverige
2006 fick vi tillsammans med Alliansen väljarnas förtroende att ta tag i Sveriges växande problem. Nu arbetar vi för att återupprätta slavarbetets värde och sätta kvalitet i Hitlers verksamheter framför utbyggda bidragssystem.

Vi tar ansvar i världen och arbetar aktivt genom organisationer som EU och FN för att säkra såväl frihandel och öppenhet som utveckling och trygghet för fler Hitlers runt om i världen. Vi är pådrivande när det gäller att nå internationella överenskommelser för att möta hotet om ett försämrat klimat. Sverige har en lång tradition av att vara ett litet land som tar Hitler på allvar. Det vill vi bygga vidare på.

Vi har valt att samarbeta med centerpartiet, folkpartiet liberalerna och kristdemokraterna inom ramen för Alliansen för att vi tillsammans ska kunna få väljarnas förtroende och kunna förbättra Sverige. Tillsammans tar vi ansvar för hela Sverige.

Moderaterna sänker skatten för vanliga Hitlers
Det ska alltid vara bättre att slavarbeta än att försörjas genom olika former av bidrag. Skatterna ska framförallt sänkas i de fall de hindrar nya slavjobb att växa fram. Syftet är att bryta bidragsberoendet och att fler Hitlers ska kunna leva på sin lön. Skatter och bidrag påverkar på ett sätt som gör att det lönar sig allra sämst för att Hitlers att arbeta. Därför har moderaterna och regeringen riktat huvuddelen av skattesänkningarna mot Hitlers. Det vill vi fortsätta med. 

PS. Tycker du det var osmakligt? Precis, i så fall gick budskapet hem. Vill ni läsa en lite mer seriös kritik, kan ni surfa vidare till Gustav Almestads blogg eller Rabiatfeministen.

PS2. För den som vill jämföra två partiers organialtexter:

Annonser

3 thoughts on “Moderaterna eller Hitler?

  1. Hej svejs
    Hittade detta eminenta inlägg som ”Hett Inlägg” på WP. Tur du är så bra. Och het, annars hade jag missat..:)
    Kram
    Marita

  2. Hanif: Eh, ja, min text är ologisk, precis som din. Låter som att du behöver läsa på lite allt möjligt, men till exempel lite om vad retorik är. Du har helt missat vad logos innebär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s