Startar upp i ny stad och med nytt liv!

Nu bästa läsare, nu drar jag igång bloggen igen! Bloggvilan blev oväntat lång (och behövlig) och jag har hunnit flytta till Östersund och börja nya livet som doktorand. Håller som bäst på att integrera mig i stan och på Universitetet.

Kommer förståss att dra igång feministiska initiativ i Östersund så småningom, och samlar så smått på feministiska kontakter här… fyll gärna på om du har tips!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Annonser

3 thoughts on “Startar upp i ny stad och med nytt liv!

  1. Det finns ett jämställdhetsutskott i kommunen. Stefan Konradsson (v) är ordförande och en rätt sympatisk snubbe. Fast han kanske tillhör helt fel parti då. Han är engagerad i typ klassfrågor o så också. Men det är ändå ett feministiskt tips.

  2. Hej!

    Har också precis flyttat till Östersund och jobbar på att bekanta mig i staden. Googlade runt för att hitta någon trevlig feministgrupp, typ diskussionsgrupp/bokcirkel/vad som helst, men jag verkar inte hitta mycket. F! verkar inte vara direkt aktiva här heller. Är inte med i det partiet men är kanske lite sugen. Nåväl, drar du igång något eller har lust att diskutera är det bara att du hör av dig!

    MVH Amanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s