Gudrun Schymans sköna humor

Instämmer fullständigt i Alexander Chamberland som utbrister att Gudrun har en sån underbar humor och självdistans! Hennes påskhälsning…:

gudrun-paskkarring-till-bryssel

Ännu mer av hennes humor blir det ikväll när hon Grillas i TV1 kl 21:00. Läste av någon som var på inspelningen att det var det bästa programmet hittills. Och det hoppas jag! De andra programmen har inte varit så imponerande.

Schymans nya valkampanjsajt Skicka Schyman till Bryssel går det att läsa att det är 58 dagar kvar till det är dags att rösta i EU-valet. Kolla in grymma sidan, den är gjord av fotokonstnären Elisabeth Olsson Wallin och formgivaren och författaren Minna Wallin.

Och så tycker jag att du ska något av följande:

1) Ge ditt bidrag (50 kr) till Kampanjen för att skicka Schyman till Bryssel. Skicka ett SMS till 72550 med texten: schyman bryssel

2) Fira Gudruns nya kampanjsajt genom att mejla länken www.skickaschymantillbryssel.nu som Glad-Påsk-hälsning till dina vänner och släktingar.

3) Bli voluntär genom att maila till Helena Svensson på helena.svenssom@skickaschymantillbryssel.nu och försök hitta, i din bekantskapskrets, minst en ny volontär till kampanjen Skicka Schyman till Bryssel och se till att Helena Svensson får denna persons e-postadress.

Och glöm inte att berätta för människor att det är EU-val! Det är ju toktyst om att det är EU-val alldeles snart, det talas som om det vore riksdagsval. Hur förbryllande som helst! Dessutom visade en undesökning i veckan att med tanken låga kunskap om att det är EU-val så skulle röstdeltagandet sjunka till 30 %. Är det demokrati?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s