Porrbranchen vill ha våra skattepengar

Ehh… porrbranchen är ju inte direkt kända för att ha problem med ekonomin, men nu tycker dom att staten ska gå in och betala 5 miljarder så att uttråkade män ska ha lättklädda eller nakna tjejer att runka till. Istället för sjukvård då eller? Porrbranchen borde fokusera på att avveckla sig själva istället, eller åtminstone omvandla sig själva. Rejält. Fundera på om ”etisk porr” skulle kunna vara något nytt koncept. Det känns avlägset, men det kanske är en möjlig utopi.

Annonser

4 thoughts on “Porrbranchen vill ha våra skattepengar

 1. Nej glöm det!, och ja vilka är det dom egentligen talar för när dom säger sig tala för alla som ”behöver mer porr”? Ja det är ju männen…

  Och något sådant som porren och mainstream porren som generellt är misogyn och sexistisk ska inte ha nått alls, sen är den ju också väldigt könsrolls konservativ.

 2. Eeehhh!.. Du har inte funderat på att det kan vara en sk kritik mot att andra industrier i amerikat ser det som en självklarhet att få ekonomiskt bistånd? Ett debattinlägg från provokatören Larry Flynt alltså..

 3. Den anonyme ”Mannen” här ovan har ju en poäng. Det SKULLE ju kunna vara möjligt att Flynt bara vill genomföra en nyttig provokation – det har han gjort förr…

  Samtidigt är jag nog också mer benägen att se det som ett rätt platt och dumt utspel. porrbranschen är väl rimligen en av de få som knappast någonsin lär få slut på pengar.

  Jag kan alltså förstå upprördheten. Kom bara ihåg att den skall vara lika genuin nästa gång Johanna Rytel & Co vill göra ”feministisk” porr med statsanslag som finansiering!

  …för inte kan det väl vara så att kvinnligt producerad porr är bättre / mer rumsren än manligt, enbart baserat på könet hos upphovspersonen?

  [Apropå det här med provokationer… 😉 ]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s